CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

divendres, 2 de desembre del 2011

ELS PASTORETS I LA SILICONA

Sóc a la sala d’espera del dentista. Tot i que no està previst que em remeni gaire, estic una mica inquiet,  mai m’ha agradat que me la toquin, la boca. Però per altra part, com que amb el F. (el dentista) fa mooolts anys que som amics, sempre és un plaer veure’l.

Com sempre que hi vaig, em distrec una estona amb el Lecturas i així me n’assabento del que passa pel món. N’agafo una, però a la portada hi surt la Shakira lluint les dents i més coses, i això encara em posa més nerviós. Així que n’agafo una altra. Passo fulls sense mirar-me gaire el que hi diu: que si la duquessa d’Alba, que si el Paquirrín, que si boda de no sé qui, que si la Letizia menja poc,  que si la Chenoa, que si... eps! Oh! Bufa! Alto! Mira què hi diu aquí: la presumpta actriu Pamela Anderson sortirà en un programa de televisió (tv canadenca) fent de verge Maria! 

Hi sortirà amb un nino als braços, com si fos el nen Jesús, el nino. Però si no ho recordo malament, la Pamela A. no és aquella noia de “Los vigilantes de la playa”, amb uns pits plens de  silicona?  Recordo que les accions de Silicon Valley en aquella època van pujar el 70 %! També és la que sortia en aquell vídeo porno muntant-s’ho amb el marit. Era la que... Deixem-ho córrer, vull dir, estar.

Si ja és difícil creure’s que la verge Maria, amb la virginitat intacta, fos la mare del nen Jesús, ara encara és més difícil empassar-se la Pamela, que ja té 44 anys, fent de verge Maria. Als 44 anys ja no es tenen nens ni nenes! I si ets verge encara menys. I amb aquests pits, ningú es creurà que la Maria fos verge. Algú hauria de denunciar la tele que fa el programa o la Pam o Silicon Valley, per irreverents, poca-soltes i per intentar confondre l'espectador innocent.

Surto del dentista més content que un gínjol. Somric a tothom ensenyant les dents. Semblo el Hugh Jackman, el Harrison Ford, el Clooney sense nespresso...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada