CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

divendres, 7 de setembre del 2012

AVÍS!

Davant de l'allau de correus que rebem diàriament, cosa que fa que l'equip d'editors, realitzadors, maquetadors de Caps i Barrets, anem de bòlit, lamentem comunicar-vos que ens és impossible respondre a tothom com nosaltres voldríem.

Però hem decidit que un cop al quadrimestre sortejarem un "ristretto" entre els nostres seguidors més fidels! Per això, llacem un avís al nostre lector incansable: Pons, qui ets? Et volem conèixer. Quan vulguis quedem per fer un cafè!.

dijous, 6 de setembre del 2012

IMATGES


FOTOGRAFIA

Amb les noves tecnologies la fotografia s’ha popularitzat de manera impensable. Ara, qui més qui menys té una càmera digital o un telèfon mòbil amb càmera inclosa.  Assistim, ja fa temps, a la democratització de la fotografia, però també, en cert sentit, a una certa vulgarització de les imatges. Una gran majoria retrata qualsevol cosa sense tenir en compte conceptes i criteris, perquè la imatge sigui capaç de produir una sensació gratificant, d’expressar alguna idea interessant, de reviure algun moment important o de captar la bellesa d’un indret.



Com diu Anselm Adams, fotògraf que ha fet de la fotografia un art: “Landscape photography is the supreme test of the photographer - and often the supreme disappointment” -La fotografía del paisatge és la prova més gran per al fotògraf –i sovint la més gran decepció.


dimarts, 4 de setembre del 2012

LA FE DEL POB(L/R)E CATALÀ. CORRANDES D'ARA I AQUÍ


M’he quedat sense feina i no cobro atur

Però el Barça va bé

La dona m’ha abandonat i m’ho ha pres tot

Però el Barça va bé

Un fill meu no treballa ni estudia, dorm tot el dia, i a les nits s’empastilla; l’altre s’ha tirat a la via

Però el Barça va bé

Els meus pares ténen Alzheimer. No cobren pensió

Però el Barça va bé

No puc pagar la hipoteca: el banc m’ha dit que m’embargarà la casa i em fotrà al carrer (amb hipoteca i tot)

Però el Barça va bé

Fa dos mesos que no puc pagar la factura del gas. Menjo conserves fredes i congelats sense descongelar mentre em congelo.

Però el Barça va bé

Tampoc pago l’electricitat, i des del vespre vaig a les palpentes. No em dutxo amb aigua freda perquè m’han tallat l’aigua (en circumstàncies normals no sóc tan brut, encara que la ronya protegeix una mica del fred)

Però el Barça va bé



Anit uns lladres em van assaltar i com que no duia un cèntim em van violar per tots els forats

Però el Barça va bé

El meu  país se’n va a fer punyetes

Però el Barça va bé

M’han diagnosticat una tuberculosi, un càncer d’ovaris (tot i que sóc home) i diarrea crònica

Però el Barça va bé

Estic endeutat fins a les celles. Els creditors em persegueixen i ja m’han fet apallissar dues vegades. He perdut totes les dents i el dentista no em vol fiar

Però el Barça va bé

Fa temps que no miro la tele, ni llegeixo diaris, ni entro a internet ... pel que pugui passar

... perquè el Barça va bé, oi?