CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

diumenge, 10 de març del 2013

BARCELONA TRANSPLANT RUN 2013




Avui ha tingut lloc a Barcelona la (primera) Trasplantrun 2013, una cursa de 5 km, al Fòrum, cursa organitzada per l'Associació Catalana de Trasplantament, Novartis, ADER, ALCER i altres associacions.
Voluntaris

Aquest esdeveniment (juntament amb d'altres, com ara una exposició itinerant de fotografies, a l'AFC actualment) pretén difondre entre la població la donació d'òrgans. Catalunya és un país capdavanter en aquest sentit: en donants, en investigació... Però, per descomptat, cal fer-ne difusió i conscienciar la societat. Cal promoure la donaciò d'òrgans i destinar recursos a investigació en medicaments (entre altres aspectes), element cabdal perquè les persones trasplantades tinguin una qualitat de vida impecable. 

La cursa d'avui n'és una mostra. Ha estat un èxit: hi han participat uns 2000 corredors, entre els quals atletes professionals i aficionats; persones trasplantades de cor, fetge, ronyó -un nen de 4 anys trasplantat de ronyó corrent amb el seu oncle... Molts voluntaris, que han col.laborat en l'organització. Mitjans de comunicació, com TV3, se n'han fet ressò. 

Ens plau dir que els editors d'aquest bloc (ah sí, i l'equip de fotografia, maquetació, etc etc etc) també han participat activament en un doble sentit: corrent a  la cursa i col·laborant amb l'organització de l'esdeveniment. (Justament, com que els fotògrafs de Caps i Barrets estaven corrent i esbufegant, no disposem de cap imatge dels corredors, protagonistes del dia... Bé que ho lamentem).

Ens congratulem de l'èxit i esperem que l'any vinent es repeteixi.