CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dilluns, 21 de novembre del 2011

MARIANO RAJOY: L'ERÒTICA DEL PODER (O EL PODER DE L'ERO QUE ENS ESPERA)


El PP per fi, després d’anys i panys (bé, vuit anyets tampoc no són tants), ha arribat al poder. I aquesta és la foto que surt avui a molts diaris de l’Estat –com l’internacionalment prestigiós “ABC”: el futur president del govern fent-se un petonet més o menys apassionat (la imatge no és gaire explícita, en això de la passió) i ben tenyit de blau. A més, allunyadets dels micròfons perquè no se senti el "mmmmmuac". La discreció, sobretot. I com agafa pel coll la senyora. Amb quina fermesa. Aquest futur president de l'Estat sí que tindrà autoritat -i no com l'altre. I és que, diguem-ho clar, no hi ha res com els petons... Petons blaus! Petonets d’un blau ben celestial. PPPperò quin, gustet!  
I és que és ben normal, què caram. En Mariano ja sent l’eròtica del poder –la dona no sabem quin poder (eròtic) hi tindrà. Estem d’enhorabona: de ben segur que ens espera un govern d'allò més... excitant! Vade retro Mariano! Ben amagat que s’ho tenia, aquest xicot. Que trempadet.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada