CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dimarts, 22 de novembre del 2011

BLOC BLOQUEJAT! ELS MERCATS ENS ATAQUEN!

El nostre bloc Caps i Barrets ha patit aquesta matinada un atac virtual i ha quedat bloquejat (al capdavall, és un bloc). N’estem investigant l’autoria , però creiem que deuen haver estat els mercats (la prima del deute del bloc ha pujat extraordinàriament) o algun grup com ara les Germanetes del sant Petó, a causa del comentari i la imatge que publicàvem ahir en què sortien en Mariano i senyora petonejant-se en públic (un públic popular), una imatge que ha fet la volta al món. En primer lloc, volem deixar ben clar que des de Caps i Barrets no hem pretès mai ofendre ningú. Tampoc ens sembla que la imatge d’ahir tingués un alt contingut eròtic, com algú ens ha criticat. Ans al contrari, creiem que és una escena romàntica i entendridora. Si algú s’ha sentit ofès, li’n demanem disculpes, no caldria sinó! I per rescabalar el greuge virtual, publiquem avui una altra imatge en què apareix el futur president d’aquest Estat espanyol tan proper (que suportem estoicament sisplau per força) com un home lliure (i lliurat), desvetllat (i vetllat) i (presumptament) feliç!
I per demostrar la nostra total transparencia (algú també ens blasma d’amagar-nos en l’anonimat), aquestra vegada -i com a excepció-, dessota anotem les notres dades on ens identifiquem científicament i clara. Esperem que quedi ben palesa la nostra bona fe (que d’esperança no ens en queda gaire).

Caps i Barrets
ADN: ATGCTAGATCGCPPCC
CIF: X-PPCCBLALBABLA-X

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada