CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dimarts, 29 de novembre del 2011

LA BARCELONA D'AHIR. EL LLEGAT FOTOGRÀFIC DELS BRANGULÍ


Aquest mes de novembre ha aparegut a les llibreries ”La Barcelona d’ahir. El llegat fotogràfic dels Brangulí”. Un llibre de gran format sobre Barcelona, amb text de Guillem Huertas, que repassa una part de la història de la Ciutat Comtal. I amb unes extraordinàries fotografíes d’un dels primers  fotoperiodistes del nostre país, Josep Brangulí i Soler, i els seus fills Xavier i Joaquim. L’Arxiu Nacional de Catalunya és qui té actualment el llegat  dels Brangulí, més d’un milió de fotografies.
Les imatges del llibre, acuradament triades i tractades, són un document gràfic excepcional. Editat per Edicions 62 i impecablement realitzat per Atona SL, és una opció que cal tenir en compte per gaudir de les imatges i tenir-lo a la nostra biblioteca. I com a obsequi per als nostres coneguts i amics en aquestes festes que s’apropen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada