CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

diumenge, 27 de novembre del 2011

JOAN COSCUBIELA, ENTRE LLEONS.


Hola, Joan! I jo que pensava que ja t’havies retirat del panorama polític, després d'haver plegat com a sindicalista! Que et prendries un període de descans i et dedicaries a la familia. O que faries conferències, com els expresidents. O que continuaries fent classe a ESADE, com fins ara. De fet, els futurs empresaris i directius de la CEOE que han escoltat les teves dissertacions, a  l'aula, sobre la negociació col·lectiva, la flexibilització dels contractes i d'altres temes, a ESADE, se'n recordaran de tu, d'aquí a uns anys. A més, la majoria d'afiliats a CCOO envien els seus fills (i filles) a estudiar allà. Però ara resulta que, en aquesta propera legislatura, seràs a las Cortes per ICV-EUiA quatre llaaaargs anys. Joan, Joan, no t’adones que t’estomacaran de valent, en aquella casa dels lleons? T’hauries d’haver retirat a temps, home! Ja has estat en primera línia força anys, has lluitat, has vençut. Cal saber viure: ara et tocava vida tranquil·la. Mira, la veritat: no l'entenc gaire, la teva tornada a l'escenari públic. Esclar que tindràs la Laia al costat, i això és un punt important, un bon suport. Fa goig, la Laia.
I dius que, ara, tu i els teus esteu situats a la centralitat política? (La Vanguardia, 21/11/2011). Encara ho entenc menys, això. Que no éreu l’esquerra? Doncs sí que es passa aviat de l’esquerra al centre, del centre a l'esquerra! Coscu, deus ser un idealista de cap a peus. O et deu agradar la brega, segur. O, potser sóc malpensat, i et deus voler  assegurar una bona jubilació d'aquí a quatre anys...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada