CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dimecres, 2 de novembre del 2011

CAVES ALBET I NOYA


Sortiu de Barcelona, direcció cap al port de l’Ordal. Després del poblet Sant Pau de l’Ordal tombeu cap a la dreta i arribareu a Can Vendrell de la Codina. En aquest indret hi trobareu les caves Albet i Noya, on produeixen vins i caves ecològics. És gairebé una obligació aturar-s’hi, contemplar una estona el paisatge elevat de vinyes i, tot seguit, visitar les instal·lacions. La persona que us hi acompanyarà, us explicarà com elaboren els diferents tipus de vi i caves: unes explicacions fetes amb simpatia, naturalitat i cordialitat.  En acabar la visita, el final, el plaer de catar alguns dels vins i caves: el Fanio, el Milana...   
Vins excel·lents, passió per la feina ben feta, innovació, cura de la terra i del raïm. Aprendre de la natura i per millorar el que se n’obté: uns vins i uns caves excel·lents.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada