CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dijous, 24 de novembre del 2011

CARME CHACON: CARMETA, CARMETA, QUAN ET VEIG EL COR EM PETA (snif)

Ai, Carme! Des d’aquest petit racó vull transmetre’t molts ànims, perquè la tristor de la teva expressió em fa patir. Has de pensar que la teva ha estat una derrota digna. I una sorpresa: ningú la veia venir, dona.  
Em sap greu, veure aquesta carona teva tan bufona. I tan moixa des de fa ja uns quants mesos. Se’t veu pansida, deixondida; a la teva mirada li falta l’espurneig d’altres èpoques. La comissura dels teus llavis tendeix a lliscar cap avall i pren un rictus de disgust, com si estiguessis emprenyada, potser amb la vida, o amb el Rubi, o amb algun capità general. Eps! Això sí, el que és d’agrair és que no t’hagis posat botox -com d'altres.    Mira, fa setmanes, a la conferencia de premsa, per allò de les primàries, la teva cara era un poema, un funeral. A mi em fa certa recança, darrerament, veure’t a la tele o a la ràdio. Sembla ben bé que hagis d’esclatar en plors. Els teus ulls (molt bonics, per cert) semblen un mar de llàgrimes plens de vaixells de guerra fent maniobres. Jo crec que això d’haver estat ministra de Defensa no va gaire per a tu: enviar tancs, pistoletes, bombetes, a països llunyans, gaire agradable no ho deu ser, oi? I viatjar cap aquí i cap allà, a l’altra banda del món. 
Però en aquesta campanya ho has fet de meravella. Allò dels vídeos va ser idea teva? Mira que has estat francament positiva, plena d’idees innovadores, avantguardistes, atrevides. Ets el socialisme del futur! La futura Putin de l'Estat, d'aquí a 25 anys. De debò et creus tot el has dit? Admirable! Però, aquest caire plorós... Així no es poden guanyar unes eleccions, dona. Mira el Duran com somriu! I el Jorge!  
Sàpigues que la nit electoral, en veure l’esfondrament del teu equip, els membres de Caps i Barrets (redactors, fotògrafs, editors, lectors, programadors…) vam fer un gest únic en honor teu: ens vam treure el barret!   No m’agrada donar consells, però et suggeriria que ara et prenguessis unes vacances, llaaaargues, lluny d’aquí, per desconectar del Jose, de l'Elena, de l’Iceta. Vés a un lloc tranquil, com ara Egipte, a veure pirámides. I no estiguis trista, dona, que ara deuràs cobrar uns 110.000 € per haver estat ministra i per l’acomiadament i tot això.
Ai, Carme, com m’agradaria poder-te dir allò de “Carmeta, Carmeta, quan et veig el cor em peta". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada