CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dijous, 6 de setembre del 2012

IMATGES


FOTOGRAFIA

Amb les noves tecnologies la fotografia s’ha popularitzat de manera impensable. Ara, qui més qui menys té una càmera digital o un telèfon mòbil amb càmera inclosa.  Assistim, ja fa temps, a la democratització de la fotografia, però també, en cert sentit, a una certa vulgarització de les imatges. Una gran majoria retrata qualsevol cosa sense tenir en compte conceptes i criteris, perquè la imatge sigui capaç de produir una sensació gratificant, d’expressar alguna idea interessant, de reviure algun moment important o de captar la bellesa d’un indret.



Com diu Anselm Adams, fotògraf que ha fet de la fotografia un art: “Landscape photography is the supreme test of the photographer - and often the supreme disappointment” -La fotografía del paisatge és la prova més gran per al fotògraf –i sovint la més gran decepció.


1 comentari:

  1. m'ha decepcionat una mica que al clicar la foto no creixes...

    ResponElimina