CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dissabte, 31 de desembre del 2011

CAPSA DE BORBONS

Fa uns dies comentàvem la publicació del llibre Capsa de borbons, sobre els beneficis que la dinastia borbònica ens ha aportat,a Catalunya, durant anys i panys. 
Avui us fem avinents que ahir, el diari Avui va publicar una entrevista feta a un dels autors del llibre, Guillem Verger -inspirador i fundador d'aquest bloc. Us hi adjuntem l'enllaç i us suggerim la lectura del llibre (o el regal) per a aquests dies en què els afers borbònics (pressupostos parcials, inclosos) estan a l'ordre del dia: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/490787--em-considero-mes-aviat-esceptic-amb-els-borbons.html

diumenge, 25 de desembre del 2011

QUE L'ANY 2012...

Des de Caps i Barrets volem desitjar-vos que tingueu unes festes nadalenques en què pugueu gaudir de les persones que us envolten, amb una (o dues) copeta de cava i amb algun vi excel·lent (per exemple, un Mont Marçal, reserva, 2007).

I, com que l’any és llarg i cal administrar-lo, per al 2012 us desitgem. somiem:

Un temps per al somriure, silencis per escoltar-nos, paraules per a la conversa, feina sostinguda, pluja i boira i llum i vent, camins per caminar, objectius i èxits, força i vitamines i bons aliments. I un pam de sort... Un xic de jazz, un toc de rock... Ai las! Música per a viure. 

Lectures per rumiar, versos per respirar, sensualitat i bellesa en els amors, imprevistos i rutines, encerts en els errors, paciència quan patim, utopies per somiar, mapes per recórrer, idees per imaginar...


Amables lectors i lectores del nostre bloc, tempus fugit. Però les paraules romanen. I alguns  gestos també. 

Com l'ocell que fuig, però que sempre torna (nosaltres no fugim, però hi tornarem)... Fins aviat!