CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dissabte, 29 de novembre del 2014

Y Z

Aplaudim aquest diamant en brut de la política catalana que és el senyor Y Z -no diguem noms, sisplau, que després ens acusaran de... això, allò...

El senyor Y Z fa unes propostes ben respectables, perquè el país (Catalunya) surti del pas: uns d'elles, ja ho sabem, és:

"La creació al Congrés de l'"espai de deliberació" per "obrir el camí" a la reforma de l'estat autonòmic per convertir-lo en estat federal". 

No la criticarem pas! Però és una proposta ben curteta... Esclar, que de la Y a la Z no hi ha gaire espai. Això de l'"espai de deliberació" i "estat federal"... Li preguntaríem: què és? Perquè els del partit del senyor Y Z (psecé, que no pesesé) han governat molts anys: a Catalunya uns quants i a l'Estat espanyol... Déu n'hi do. 

En fi,  el senyor Y Z -que estimem molt- deu ser, segur, un gran intel·lectual, home culte lletrat, que deu (deu! probablement) haver escrit un munt de llibres i assaigs sobre ciències polítiques, home de màsters -i místers...-. 

A senyor Y Z li demanem que s'ho pensi, el que diu. I li dediquem aquest pensament:


Foto DB



All that jazz

Jazz is not just 'Well, man, this is what I feel like playing.' It's a very structured thing that comes down from a tradition and requires a lot of thought and study.” 

― Wynton Marsalis


Bateria del grup JazZTà

dimarts, 25 de novembre del 2014

Post coitum, homo tristis!



"Post coitum, homo tristis.
Xiumpleries! Si pogués,
cantaria."

(W. H. Auden)


Museu Sorolla
Foto: David Bargalló
La fotografia pertany al jardí del museu Sorolla, a Madrid. Sorolla, pintor dels blancs, de la llum, de la mediterrània... La visita al museu és gairebé obligatòria.

Però a banda de la bellesa de les obres de Sorolla i de la casa museu, els autors del blog (bloc?) volem establir un vincle postcoital amb la capital. I no és que siguem partidaris de les terceres vies; ans al contrari! Som ferms defensors del TGV - mal anomenat AVE. Que té una sola via. Encara que Duran el viatge passes per LLeida. O potser no sempre!