CAPS I BARRETS

CAPS I BARRETS. EL BLOC MÉS SELECTE: EL BLOC QUE QUASI NINGÚ LLEGEIX, NOMÉS ELS HAPPY FEW (VERY, VERY FEW).

Avís: Els autors de Caps i Barrets no es fan responsables de les opinions expressades en els articles d'aquest bloc (que són les seves, però de tant en tant proferides en un estat d'intoxicació etílica).

dilluns, 24 de juny del 2013

7000 CLICS!


7000 CLICS!

A Caps i Barrets hem superat les 7000 visites des que vam començar, el setembre de 2011. Ben contents que n’estem! Són molts clics que heu fet els qui, empesos per la curiositat, heu tafanejat en aquest bloc. Esclar que també potser qui hagi estat el mateix tafaner (o tafanera!) que hagi clicat 7000 vegades en aquest bloc. Tampoc creieu que ens fem gaires il·lusions, nosaltres.

Però 7000 clics és prou motiu perquè obrim una ampolla de cava i celebrem aital esdeveniment. I ens agradaria compartir-ho amb vosaltres. Us animem, doncs, que brindeu a la salut de Caps i Barrets –sí, please que ai l’artrosi, ai el reuma, ai el d’aixonses...

I us agraïm les vegades que heu tingut l’amabilitat i la paciència d’entrar al bloc i que heu llegit els aforismes; els articles i els comentaris sobre llibres, llocs, llengua i les reflexions, de vegades un pèl eixelebrades, que hem plasmat en aquestes pàgines.

Des de la distància d’aquesta finestra, doncs, salut, moltes gràcies i fins aviat!
(en català, en valencià, en balear i en LAPAO!)